Dizajn i štampa

Pozivnice za svadbu

Dizajniramo i štampamo pozivnice za svadbu po želji


Organizacija venčanja je jedan od najvažnijih događaja u životu svakog para. Kada se radi o pozivnicama za svadbu, one su prvi kontakt sa gostima i predstavljaju uvod u sam događaj. Zato je važno da pozivnice budu pažljivo odabrane i dizajnirane.

Kako odabrati savršene pozivnice za svadbu?

Kada birate pozivnice za svadbu, treba da uzmete u obzir nekoliko faktora:

  • Prvo, treba da razmislite o temi venčanja i stilu koji želite da postignete. Da li želite klasične pozivnice ili nešto modernije? Da li želite da pozivnice budu jednostavne ili da imaju detalje poput ukrasa i šljokica?

  • Drugo, treba da razmislite o budžetu. Da li želite manji li veći format, jednostrano ili dvostrano štampanje, da li želite koverte i neko specijalno pakovanje i slično.
    Treće, treba da razmislite o količini pozivnica koje vam trebaju. Verovatno ne treba da šaljete svim gostima pozivnice. Gosti koji dolaze iz daleka mogu dobiti i elektronske pozivnice umesto štampanih.

Štampa pozivnica za svadbu

Štampu radimo na kvalitetnom papiru do 300g/m2. Može biti mat ili sjajni papir, jednostrano ili dvostrano štampan, najviše a4 formata. Ovo je u potpunosti stvar dogovora. 

Ako želite i koverte ili neki dodatni detalj, nema problema. Slobodno nam pišite preko kontakt strane. Odgovorićemo vam brzo i lako se dogovoriti.  

Dizajn ćemo uraditi mi po vašoj želji. Ako već imate svoj dizajn, onda štampamo odmah i šaljemo što pre!

Kako napisati tekst pozivnice? 

Tekst pozivnice je u potpunosti vaša sloboda, ali uzmite u obzir i one koji pozivnice zapravo dobijaju i dizajn. Navedite sve neophodne informacije: imena mladenaca, mesto i datum crkvenog i opštinskog venčanja i druge najbitnije stvari. Dizajn je uvek leši sa manje teksta i detalja pa ne treba zatrpavati nečim nepotrebnim.

Pozivnice za svadbu
Primer pozivnice